Termeni si conditii

1. Modalitati de plata


a. Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinelor partenere. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
b. Plata folosind cardul la ridicarea produselor din magazine
La ridicarea produselor  se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.
Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.
c. Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

 
2. Info stoc
In lista de produse a fiecarei categorii sau in pagina fiecarui produs sunt afisate informatii privind stocurile disponibile.
Informatiile se refera strict la stocul din depozitul propriu si sunt actualizate in fiecare zi.

3. Livrarea comenzilor

Produsele comandate se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Valoarea comenzii nu include transportul de la magazinul Partener  la adresa de livrare. Pentru a obtine informatii despre costul livrarii contactati Partenerul ales.

Comenzile pentru produse din categoriile “Obiecte sanitare” sau “Radiatoare” precum si cele cu valoare totala mai mare de 2000 RON sunt disponibile in stocul oricarui Partener de pe teritoriul Romaniei in termen de 2-7 zile din momentul confirmarii comenzii. Pentru detalii referitoare la orice alt tip de comanda contactati Partenerul.